3 Libra för kropp & själ

3 Libra för kropp & själ

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg ännu en gång samt ett till inlägg där jag faktiskt hade tänkt mig att jag skulle försöka vara så behjälplig som möjligt för alla mina läsare som efterfrågat saker och ting nere i kommentarsfälten! Det är nämligen så att det har varit så oerhört efterfrågat nu under de senaste två veckorna att jag ska dela med mig lite mer kring vart någonstans det är som jag går för att få massage och healing här på Gotland och därför så är det precis det som jag hade tänkt ta och dela med mig av här idag.

Jag vill ju även faktiskt ta och passa på att uppmärksamma detta företag då jag verkligen tycker att hon som driver det är hur underbar som helst och jag vill verkligen att hon ska få precis all den positiva uppmärksamheten som hon faktiskt förtjänar! 3 Libra för kropp & själ heter hennes företag och jag tycker verkligen att hon är så oerhört duktig och kunnig när det kommer till de behandlingar som hon erbjuder sina kunder. Jag har personligen känt av en så otroligt stor skillnad efter att jag har börjat gå hos just 3 Libra för kropp & själ och det tror jag verkligen hundra procent att ni också skulle göra ifall ni gav det en chans. Nu är det ju så dock att jag alltså befinner mig här på Gotland, men eftersom att jag faktiskt vet att majoriteten av mina läsare också befinner er här och eftersöker den här typen av företag och behandlingar i närheten, så hoppas jag verkligen nu på att detta kommer att kunna vara väldigt behjälpligt för er alla som nu uttryckte ett intresse för detta. Ha nu en riktigt fin vecka, på jobbet, i skolan eller på semestern, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.