Den bästa blomsterbutiken i Mora!

Den bästa blomsterbutiken i Mora!

Hej igen, allesammans! Jag hoppas att ni alla har fått en riktigt bra start på den här veckan och att ni även mår bra. Det har i varje fall jag verkligen haft och jag mår toppen. I vilket fall som helst så hade jag tänkt mig att jag här i mitt inlägg idag skulle ta och skriva lite kort om någonting som jag vet med mig att rätt så många av er läsare faktiskt har frågat mig om nu under den senaste tiden och det handlar ju nämligen om det här med vilken blomsterbutik här i Rättvik som jag vänder mig till.

Dock så är det faktiskt inte någon blomsterbutik i just Rättvik som jag vänder mig till, utan jag brukar faktiskt vända mig till en butik vid namn Gumman Grön som är belägen i Mora. Eftersom att jag numera också vet att det är så pass många av er som också befinner er i de här områden eller någonstans där omkring, så kände jag att det kunde vara rätt så behjälpligt för er alla ifall jag tog och faktiskt rekommenderade den blomsterbutik som jag verkligen tycker förtjänar uppmärksammas. Gumman Grön är faktiskt en butik som jag själv blev rekommenderad att kika närmare på för ett tag sedan och det är jag oerhört glad över idag, då det verkligen är min absoluta favoritbutik nu för tiden. Jag tycker därför absolut att det är till just Gumman Grön som ni också ska vända er ifall det nu är så att ni befinner er i närheten och eftersöker en riktigt bra blomsterbutik. Hur som helst så hoppas jag ju nu verkligen att det här på ett eller annat sätt kommer att kunna vara behjälpligt för er alla som uttryckt ett intresse för detta och att ni finner det som ni söker hos Gumman Grön!


Kommentarer är stängda.