Hoppas massage ska hjälpa mina spända axlar

Hoppas massage ska hjälpa mina spända axlar

Hejsan på er

Imorgon ska jag på massage i Tyresö. Det behövs verkligen nu för jag har gått så länge nu med en hel massa spänningar i kroppen. Nu känns det som att jag går med axlarna uppdragna jämnt och det påverkar både nacke, rygg och axlar. Jag har försökt med varma bad, värma vetekudde och lägga på och mediterat. Jag har även försökt med enkel och lätt yoga för att försöka mjuka upp kroppen och hjälpa till genom både andning och avkoppling så att det ska släppa. Men det hjälper inte särskilt mycket så nu får jag acceptera att jag inte löser detta själv.

Jag tycker massage kan vara väldigt skönt men samtidigt är jag alltid lite skeptisk och spänd när jag ska gå på en behandling. Det är nog för att jag så många gånger känt att det varit för hårt eller obehagligt och att massören inte alls känt in vad för massage som passar just mig. Nu fick jag tips av en kollega som går till det här stället och hon har ungefär samma problematik som mig att hon också är väldigt känslig. Men hon sa att hon känt sig väldigt nöjd, bra bemött och även lyssnad på så att behandlingen blev anpassad utefter henne.

Går man till någon som inte lyssnar in utan gör det som fungerar på de flesta andra så spelar det ingen roll om de är jättekunniga för då blir det inte bra ändå. Jag hoppas verkligen att den här behandlingen ska hjälpa för det är inte roligt att gå runt så här, det tar så mycket tråkig energi och man är inte lika glad som vanligt. Det känns ändå bra att ha fått en rekommendation från någon jag känner. Nu önskar jag er en fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.