Massage i present

Massage i present

Hej på er alla fina följare

Den här veckan fyller min bästa kompis år och i present ska hon få en massage. Vi lärde känna varandra på ett träningsläger i Simrishamn när vi var barn och sedan dess har vi varit bästa vänner. Så underbart att ha en vän som känner en så väl och som man kan dela med sig av allt till. Jag vet att hon så ofta tänker på och tar hand om alla andra men nu ska hon själv få bli ompysslad med massage och spa. Vi ska samlas ett gäng till helgen och fira henne och då blir det både god mat och säkert dans. Typ alla i vårt gäng älskar att dansa så det hör liksom till när vi firar något eller någon.

Vi har bestämt att vi ska ha knytkalas så vi har delat upp det mellan oss vad vi ska ha med oss. Jag och en annan kompis ska hjälpas åt att baka tårta och cupcakes. Två andra ska fixa mat som vi ska grilla och ytterligare två ska fixa tillbehör så som pastasallad, bröd och dricka. På det sättet så blir det liksom inte att en eller ett par personer får allt ansvar och behöver känna sig stressade. Det bästa är väl alltid när man hjälps åt.

Hoppas det blir fint väder så att vi kan vara ute i hennes mysiga trädgård, annars har hon en inglasad veranda så är våran backup plan. Det känns som att i det här landet med så osäkert väder så är det bäst att alltid ha en plan b för det kan ändra sig så himla fort. På det sättet fallerar heller inte allting bara för att inte det man tänkt först fungerar. Jag hoppas hon kommer tycka om sin massage och allt annat vi fixar. Ha en underbar dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.