Mina fötter blev lena och sköna

Mina fötter blev lena och sköna

God förmiddag och välkommen! Det gläder mig att just du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg, jag hoppas att du kommer gilla det du läser om. Jag tänkte nämligen skriva ett inlägg och berätta för er om när jag var på fotvård i Hofors för ett tag sedan. Låter detta intressant är det bara att fortsätta läsa.

Jag har aldrig egentligen haft några problem med mina fötter mer än att de är lite torra emellanåt. Att de är torra har stört mig en del eftersom många av mina strumpor raspas upp, men samtidigt vet jag att det problemet är en fis i rymden om man jämför med andras fotproblematik. Det har dock inte hindrat mig från att söka professionell hjälp med mina fötter, för att de ska få möjligheten att må så bra som möjligt. Därmed kan jag berätta för er att jag för ett tag sedan valde att gå på fotvård i Hofors, det var något jag kände att mina fötter behövde. Tidigare har jag också gått på fotvård och då har jag verkligen märkt hur bra mina fötter mår av det, därför kändes det nästan som en självklarhet för mig att göra det nu igen när mina fötter började bli riktigt torra. Även den här gången märkte jag en tydlig skillnad på fötterna, efter fotvården var de otroligt lena och sköna. Det resultatet har dessutom hållit sig väldigt bra, än idag är fötterna väldigt lena trots att det var flera veckor sedan jag var på fotvården. Företaget jag vände mig till för fotvård i Hofors heter Nettans Fotvård & Hälsa, ett företag som jag starkt kan rekommendera er om ifall ni är intresserade av liknande hjälp. Det var allt jag hade att dela med mig av för idag, som sagt hoppas jag att ni har gillat det.


Kommentarer är stängda.