Tips på aktiviteter och äventyr i Älvsbyn

Tips på aktiviteter och äventyr i Älvsbyn

Hejsan alla goa och glada

Om man söker efter aktiviteter och äventyr i närheten av Älvsbyn så måste jag få rekommendera Escape Room. Vi var några kollegor som testade det och hade så roligt. Det känns som en sådan där sak som är väldigt bra för teambuilding, både för att det handlar om att lösa problem tillsammans men också för att det ger mycket skratt. Det här hamnar under aktiviteter som passar för både kollegor, vänner och familjemedlemmar tycker jag. Sen beror det ju lite på vad för äventyr man är ute efter, men det här är klurigt, spännande och roligt.

Vi hade en afterwork och detta i samband härom veckan och det var verkligen superlyckat. Det var längesen som vi hittade på något ihop som inte var jobbrelaterat så det var verkligen på tiden. Jag tror det är viktigt för gruppen och för stämningen på arbetsplatsen att man hittar på lite roliga saker emellanåt, oavsett om det handlar om något äventyr eller att spela kort på lunchrasten. Det finns ju de som föredrar att bara gå till jobbet, göra det de ska och sedan gå hem utan att engagera sig mer än så. Men jag har alltid uppskattat att lägga lite tid och energi även på det sociala där jag jobbar. Det betyder inte att jag inte håller isär jobb och det privata, utan bara att ja är mån om trivseln där jag jobbar. Det är ju både av egoistiska skäl och för alla andras skull.

Hur är ni med det? Tycker ni att det sociala och trivseln mellan kollegor är noga eller är det minde viktigt? Har man någon mer som tycker lika som en själv och vill hitta på saker för trivselns skull så gör det vet ja, kanske andra kommer tacka er för ett bra initiativ!


Kommentarer är stängda.