Tips på en biltvätt i Enköping

Tips på en biltvätt i Enköping

Goddagens och välkomna till mig och min blogg. Det har varit väldigt blåsigt och regnigt väder i Enköping ett bra tag och det är inte sant vad smutsig min bil blev. Vädrets makter rår vi inte på men det jag helt säkert vet att man rår på, det är att när bilen blir skitig går det att få den ren. Då måste man tvätta den givetvis, och jag har fått bilen tvättad av ett företag som med en mobil ångtvätt erbjuder biltvätt i Enköping bland annat, och det här företaget måste jag bara skriva ett blogginlägg om, de heter EcoSteaMobil. 

Med den här tvätten med ånga så är det så att även de allra mest smutsiga bilarna blir rena igen, och beroende på hur smutsig bilen är så kan det vara nödvändigt med ett avfettningsmedel. EcoSteaMobil är ett företag som ligger i framkant när det gäller miljövänlighet, så de produkter som de använder skadar inte på något vis miljön. När man vänder sig till det här företaget och deras biltvätt i Enköping med omnejd så är det en allomfattande rengöring av bilen som genomförs. Jag valde att få hjälp med bilens yttre, men de erbjuder även invändig tvätt. I en utvändig tvätt ingår rengöring även av däck, fälgar och rutor och slutligen vaxas bilen som håller bilen ren för en längre period. Jag tror nog, att med tanke på årstiden och på det rådande väderläget, att ni är många i Enköping som behöver biltvätt, och jag vill givetvis kunna vara till hjälp som vanligt så det är därför jag skriver det här inlägget så att ni får reda på att EcoSteaMobil kan hjälpa er. 


Kommentarer är stängda.