Jag blir lika nöjd med mina naglar varje gång

Jag blir lika nöjd med mina naglar varje gång

Hallå, hallå! Välkomna tillbaka till mig och min blogg för ett nytt inlägg. Efter att jag har fått mycket frågor om vart jag går och fixar mina naglar i Torsby tänkte jag äntligen ge er svar på frågan och skriva ett inlägg om det.

Jag har gått och fixat mina naglar under en lång period och jag har vänt mig till olika företag tills jag hittade företaget Iris Makeup som helt klart är mitt favoritställe. Sedan mitt första besök hos dem har jag fortsatt att gå dit eftersom jag verkligen uppskattar det resultatet jag får hos dem. De lyssnar alltid på mina önskemål och jobbar utifrån det, de tar till sig informationen jag ger dem för att jag ska kunna bli nöjd med deras jobb. Jag tycker det är så bra att de verkligen lyssnar på sina kunder, det är ju trots allt så man får dem att bli nöjda med sina nya naglar i Torsby. En annan sak jag tycker är viktig gällande salongen där jag fixar mina naglar är att de ska vara trevliga och sociala, eftersom det tar ganska lång tid att fixa naglarna är det roligare att ha någon att prata med under tiden. Den här salongen är alltid lika sociala och pratglada, vilket gör hela besöket bättre. Jag kan absolut bara säga positiva saker om den här salongen och det är därför jag alltid går tillbaka till dem när det är dags att fixa naglarna igen. Om du tycker det är lika viktigt med fint resultat och trevlig personal som jag när du vill fixa dina naglar i Torsby kan jag råda dig att besöka den här salongen, då jag alltid går därifrån nöjd.


Kommentarer är stängda.